Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EDICIONS ANTERIORS

La Setmana de la Pedra Seca neix amb l'objectiu de mostrar i preservar aquest element patrimonial. És una iniciativa de COL·LABORAxPAISATGE amb la col·laboració de nombroses entitats que treballen per fer extensiva la proposta arreu dels seus propis territoris.

COL·LABORAxPAISATGE és un projecte de cooperació impulsat per ADRINOC amb l’assessorament de l’Observatori del Paisatge de Catalunya, que compta amb la col·laboració de l’APSAT (Associació per la Pedra Seca i l’Arquitectura Tradicional) i la participació de cinc grups d’acció local (GAL) d’arreu del territori català: el Consorci Leader Desenvolupament Rural del Camp, el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, l’Associació Leader de Ponent, el Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d’Ebre – Terra Alta i l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central. El projecte compta també amb un soci a la Catalunya Nord (França), el Parc Natural Regional del Pirineu Català, que gestiona el GAL Terres Romanes en Pays Catalan.

És un projecte subvencionat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya en el marc dels Ajuts de Cooperació Catalana entre Grups d’Acció Local i cofinançada pel FEADER.

Podeu consultar l'actitivtat d'edicions anteriors al web de COL·LABORAxPAISATGE:

Edició 2020: www.collaboraxpaisatge.cat/accio/agenda-setmana-de-la-pedra-seca/

Edició 2021: www.collaboraxpaisatge.cat/setmana-de-la-pedra-seca/

setmanapedraseca.jpg

Document Actions