Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

COM PARTICIPAR

Si ets una entitat, pública o privada, un col·lectiu o una persona voluntària vinculada al manteniment i difusió del patrimoni i/o l’ofici de la pedra seca, pots organitzar una activitat en el marc de la Setmana de la Pedra Seca. L'edició de 2024 tindrà lloc entre el 22 de novembre i l'1 de desembre. 

Pot tractar-se de qualsevol tipus d’activitat relacionada amb la pedra seca, tant des del coneixement com des de la pràctica. Això inclou jornades divulgatives, xerrades, sortides de camp, tallers, accions de voluntariat, exposicions, concursos… Hi entren activitats per a totes les edats i per a tots els públics, en funció de les possibilitats de cada organitzador/a.

Per participar-hi només heu d'omplir el formulari que trobareu en aquest mateix web per tal d’inscriure l’activitat a l’agenda en línia.

La data límit per incloure activitats és el 15 de novembre de 2024 i us recomanem fer-ho amb prou antelació per tal de poder fer-ne una millor difusió.

Els organitzadors difondran les activitats mitjançant els canals propis, utilitzaran el logotip de la Setmana de la Pedra Seca i etiquetaran els perfils de la Setmana a les xarxes socials per poder-ne fer seguiment i difusió.

llers2.jpg