Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Darreres setmanes per inscriure activitats a la Setmana de la Pedra Seca

La Setmana de la Pedra Seca 2022 compta ja amb una trentena d'activitats confirmades arreu de Catalunya, les Illes Balears i la Comunitat Valenciana.

DIVENDRES 21 OCTUBRE 2022

Les inscripcions per la tercera edició de la Setmana de la Pedra Seca avancen a bon ritme i ja són una trentena les activitats confirmades arreu del territori que inclouen xerrades, exposicions, rutes guiades, jornades de reconstrucció o deccoberta del patrimoni de la pedra seca.

El termini per inscriure iniciatives a la Setmana finalitzarà el 18 de novembre de 2022. La convocatòria està oberta a institucions, entitats públiques i privades, col·lectius i grups de voluntaris i voluntàries vinculades al manteniment i difusió del patrimoni i/o l’ofici de la pedra seca. El formulari d'inscripció pot trobar-se al web de l'esdeveniment: www.setmanapedraseca.cat

La Setmana de la Pedra Seca de 2022, del 25 de novembre al 4 de desembre, coincidirà amb el 4rt aniversari de la declaració de la tècnica de la pedra seca com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO.