Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Compte enrere per la 3a edició de la Setmana de la Pedra Seca

La Setmana de la Pedra Seca de 2022 es celebrarà entre el 25 de novembre i el 4 de desembre. Ja hi ha més d’una trentena d’activitats confirmades arreu de Catalunya, les Illes Balears i la Comunitat Valenciana. Les inscripcions d'activitats estaran obertes fins divendres 18 de novembre.

DIJOUS 27 OCTUBRE 2022

El compte enrere per la celebració de la tercera edició de la Setmana de la Pedra Seca ha començat. A menys d’un mes del seu inici ja hi ha més d’una trentena d’activitats confirmades a diferents punts de Catalunya, les Illes Balears i la Comunitat Valenciana. Entre elles: xerrades, exposicions, jornades, presentacions de llibres, accions de divulgació, rutes, tallers de reconstrucció, formacions de construccions de pedra seca, activitats de neteja de barraques, o bé, visites guiades acompanyades de tastos amb productes de proximitat.

Totes les activitats confirmades, així com el calendari i mapa d’actes poden consultar-se al web oficial de l’esdeveniment: www.setmanapedraseca.cat

El termini d’inscripcions d’activitats continuarà obert fins al 18 de novembre de 2022. La convocatòria està oberta a institucions, entitats públiques i privades, col·lectius i grups de voluntaris i voluntàries vinculades al manteniment i difusió del patrimoni i/o l’ofici de la pedra seca. El formulari d'inscripció pot trobar-se també al web de l'esdeveniment.

La Setmana de la Pedra Seca de 2022, del 25 de novembre al 4 de desembre, coincidirà amb el 4rt aniversari de la declaració de la tècnica de la pedra seca com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO.