Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tast de pedra seca

Recorregut a peu i guiat per Manel Martínez, divulgador del Patrimoni Arquitectònic Rural, per una zona boscosa d’antics conreus passant pel camí de la Pasquala i la Coma de l’Alandó on es van trobant diferents construccions de pedra en sec com marges i barraques, així com altres elements patrimonials com ara fonts, camins empedrats, antics masos i forns de calç. Recorregut circular amb un desnivell positiu d’uns 250 m. A l’arribar a l’ermita de Sant Josep hi haurà un tast de productes de la comarca.

  • Tast de pedra seca
  • 2024-11-23T09:00:00+01:00
  • 2024-11-23T13:00:00+01:00
  • Recorregut a peu i guiat per Manel Martínez, divulgador del Patrimoni Arquitectònic Rural, per una zona boscosa d’antics conreus passant pel camí de la Pasquala i la Coma de l’Alandó on es van trobant diferents construccions de pedra en sec com marges i barraques, així com altres elements patrimonials com ara fonts, camins empedrats, antics masos i forns de calç. Recorregut circular amb un desnivell positiu d’uns 250 m. A l’arribar a l’ermita de Sant Josep hi haurà un tast de productes de la comarca.

ACTIVITAT DE DESCOBERTA

ORGANITZA: Oficina de Turisme de Montblanc

CAL INSCRIPCIÓ: 10€/per persona

Es recomana portar roba i calçat adequat per camins de muntanya, així com almenys 1 litre d'aigua per persona. La caminada està indicada per a persones amb bona condició física.

Residència Llar Conca de Barberà
  • Quan 23/11/2024 de 09:00 a 13:00
  • On Residència Llar Conca de Barberà
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977 861 733
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal