Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller pràctic de reconstrucció de parets de pedra seca al Parc del Secà (Bufalvent-Manresa)

Taller pràctic de pedra seca per conèixer les normes bàsiques i els principis de la construcció en pedra seca, aprendre a utilitzar correctament les eines i els materials per treballar la pedra i practicar la tècnica constructiva aixecant un mur. El curs s’adreça a tothom qui vulgui descobrir i aprofundir en el coneixement del paisatge rural i el patrimoni cultural de la pedra seca del Bages. Una forma de contribuir a recuperar i conservar el medi des de la sostenibilitat. El taller va a càrrec de Pau Collado, mestre paredaire i barracaire i de Jaume Plans, historiador.

  • Taller pràctic de reconstrucció de parets de pedra seca al Parc del Secà (Bufalvent-Manresa)
  • 2022-11-26T09:00:00+01:00
  • 2022-11-26T13:30:00+01:00
  • Taller pràctic de pedra seca per conèixer les normes bàsiques i els principis de la construcció en pedra seca, aprendre a utilitzar correctament les eines i els materials per treballar la pedra i practicar la tècnica constructiva aixecant un mur. El curs s’adreça a tothom qui vulgui descobrir i aprofundir en el coneixement del paisatge rural i el patrimoni cultural de la pedra seca del Bages. Una forma de contribuir a recuperar i conservar el medi des de la sostenibilitat. El taller va a càrrec de Pau Collado, mestre paredaire i barracaire i de Jaume Plans, historiador.

ACTIVITAT D'APRENENTATGE: taller per aprendre la tècnica de la pedra seca

ORGANITZA: Centre d’Estudis del Bages, Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, Consell Regulador DO Pla de Bages, Anella Verda, Ajuntament de Manresa. Col·labora: Creu Roja

CAL INSCRIPCIÓ: patrimonicultural@ajmanresa.cat

OBSERVACIONS: Per realitzar la part pràctica del curs, és aconsellable portar calçat adequat, guants de treball, ulleres, així com, si se’n té, eines bàsiques i material propi, com maceta, escarpa i punxó.

Parc del Secà (Bufalvent-Manresa)