Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller 1: Restauració de barraca de pedra seca

Taller formatiu per aprendre la tècnica de restauració d'una barraca de pedra seca. La restauració es portarà a terme dins del Parc Natural del Cap de Creus. El taller formatiu consistirà a fer un desbrossament perimetral de la barraca per posteriorment dur a terme la seva restauració. Les persones assistents rebran la formació per part de dos formadors de l'Associació Gremi dels Margers de Catalunya.

  • Taller 1: Restauració de barraca de pedra seca
  • 2023-11-17T09:00:00+01:00
  • 2023-11-18T15:00:00+01:00
  • Taller formatiu per aprendre la tècnica de restauració d'una barraca de pedra seca. La restauració es portarà a terme dins del Parc Natural del Cap de Creus. El taller formatiu consistirà a fer un desbrossament perimetral de la barraca per posteriorment dur a terme la seva restauració. Les persones assistents rebran la formació per part de dos formadors de l'Associació Gremi dels Margers de Catalunya.

ACTIVITAT D'APRENENTATGE

ORGANITZA: Àrea de Promoció Econòmica - Ajuntament de Roses

CAL INSCRIPCIÓ: Inscripcions a partir del 6 de novembre a les 8h del matí.

Taller adreçat a persones en situació d’atur i altres persones interessades, particulars, estudiants, entre altres. S'haurà de portar: roba còmoda, calçat adequat (botes), guants, ulleres de protecció i/o de sol; aigua i l'esmorzar.

Roses