Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Restauració de murs de pedra seca a l'enton proper de l'ermita de Santa Caterina a Torroella de Montgrí

Amb motiu de la setmana de la pedra seca Restructure Heritage, una associació que vetlla per la conservació del patrimoni arquitectònic anònim, organitza, juntament amb el Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), una jornada per aprendre a restaurar murs de pedra seca tot restaurant murs de l'ermita de Sta. Caterina a Torroella de Montgrí. Aquesta Ermita es manté gràcies a l'esforç d'una petita associació Montgrinenca que vetlla pel seu manteniment i conservació, però a vegades no poden amb tot. En aquesta ocasió, volem coordinar-nos per ajudar-los en una activitat prou física i demandant.

  • Restauració de murs de pedra seca a l'enton proper de l'ermita de Santa Caterina a Torroella de Montgrí
  • 2023-12-03T08:00:00+01:00
  • 2023-12-03T15:00:00+01:00
  • Amb motiu de la setmana de la pedra seca Restructure Heritage, una associació que vetlla per la conservació del patrimoni arquitectònic anònim, organitza, juntament amb el Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), una jornada per aprendre a restaurar murs de pedra seca tot restaurant murs de l'ermita de Sta. Caterina a Torroella de Montgrí. Aquesta Ermita es manté gràcies a l'esforç d'una petita associació Montgrinenca que vetlla pel seu manteniment i conservació, però a vegades no poden amb tot. En aquesta ocasió, volem coordinar-nos per ajudar-los en una activitat prou física i demandant.

ACTIVITAT D'APRENENTATGE

ORGANITZA: Restructure Heritage i Museu de la Mediterrània

CAL INSCRIPCIÓ: info@restructureheritage.org (Aquest correu es revista 2-3 cops per setmana, tingueu paciència, si us plau!)

L'ermita de Santa Caterina és una ermita de dimensions moderades al terme municipal de Torroella de Montgrí. L'ermita queda amagada a l'interior de la vall de Santa Caterina, al nord de les muntanyes d'Ullà, Montgrí i Montplà. Hi arriba una pista forestal transitable des de la carretera entre Ullà i l'Escala.

Hi haurà un parell de parades al llarg de la jornada. La primera per fer un esmorçar a càrrec dels amics de l'ermita de Santa Caterina i l'altre per escoltar la ponència de l'Oriol Roselló, arquitecte (Bangolo Arquitectura) molt sensibilitzat amb la tècnica de la pedra seca. Els formadors seran en Roger Soler i un paret-secaire o marger del seu equip.

Ermita de Santa Caterina, Torroella de Montgrí (Girona)
  • Quan 03/12/2023 de 08:00 a 15:00
  • On Ermita de Santa Caterina, Torroella de Montgrí (Girona)
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 679331477
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal