Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació de les actes dels congressos de pedra seca a Torrebesses

Presentació de les actes de les actes de diferentes congressos de pedra seca: 18.00 h. Benvinguda a càrrec de Mario Urrea, alcalde de Torrebesses, i Carles Barrull, coordinador de la Secció de Patrimoni Agrari de l’ Institut d’Estudis Ilerdencs i tècnic de l’ Institut Ramon Muntaner. 18.15 h. Presentació de les actes : - “Congrés sobre pedra seca a les Terres de Lleida”, editat pel Centre d’Estudis Comarcals del Segrià i l’Institut d’Estudis Ilerdencs-Diputació de Lleida a càrrec d’Eduard Trepat Deltell i M. Jesús Llavero Porcel (editors). - “Pedra seca: patrimoni i educació. XI Trobada de Pedra Seca i Arquitectura Tradicional dels Territoris de parla catalana” editat per Institut Ramon Muntaner i APSAT – Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional i Editorial Afers, a càrrec de Carles Barrull (editor).

  • Presentació de les actes dels congressos de pedra seca a Torrebesses
  • 2023-11-24T18:00:00+01:00
  • 2023-11-24T20:00:00+01:00
  • Presentació de les actes de les actes de diferentes congressos de pedra seca: 18.00 h. Benvinguda a càrrec de Mario Urrea, alcalde de Torrebesses, i Carles Barrull, coordinador de la Secció de Patrimoni Agrari de l’ Institut d’Estudis Ilerdencs i tècnic de l’ Institut Ramon Muntaner. 18.15 h. Presentació de les actes : - “Congrés sobre pedra seca a les Terres de Lleida”, editat pel Centre d’Estudis Comarcals del Segrià i l’Institut d’Estudis Ilerdencs-Diputació de Lleida a càrrec d’Eduard Trepat Deltell i M. Jesús Llavero Porcel (editors). - “Pedra seca: patrimoni i educació. XI Trobada de Pedra Seca i Arquitectura Tradicional dels Territoris de parla catalana” editat per Institut Ramon Muntaner i APSAT – Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional i Editorial Afers, a càrrec de Carles Barrull (editor).

ACTIVITAT DE DIVULGACIÓ

ORGANITZA: Ajuntament de Torrebesses, APSAT– Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional, Secció de Patrimoni Agrari de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, Centre d'Estudis Comarcals del Segrià i Institut Ramon Muntaner

NO CAL INSCRIPCIÓ

Centre d'Interpretació de la Pedra Seca: Plaça Vileta, 11, Torrebesses
  • Quan 24/11/2023 de 18:00 a 20:00
  • On Centre d'Interpretació de la Pedra Seca: Plaça Vileta, 11, Torrebesses
  • Nom de contacte
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal