Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concurs de fotografia “L’art de la pedra seca a Andorra” a la xarxa social Instagram

Concurs de fotografia a la xarxa social Instagram. Els participants hauran de presentar fotografies en què la pedra seca sigui la protagonista. Les fotografies hauran d'estar fetes a Andorra durant la Setmana de la pedra seca. Els tres primers guanyaran un premi en metàl·lic de 500€, 300€ i 200€, respectivament, i un lot de llibres sobre la pedra seca, lot que també obtindran la quarta i cinquena millors fotografies. Tota la informació per participar-hi estarà disponible al perfil d'Instagram de @patrimoniculturalandorra a partir del 25 de novembre.

  • Concurs de fotografia “L’art de la pedra seca a Andorra” a la xarxa social Instagram
  • 2022-11-25T00:05:00+01:00
  • 2022-12-04T00:00:00+01:00
  • Concurs de fotografia a la xarxa social Instagram. Els participants hauran de presentar fotografies en què la pedra seca sigui la protagonista. Les fotografies hauran d'estar fetes a Andorra durant la Setmana de la pedra seca. Els tres primers guanyaran un premi en metàl·lic de 500€, 300€ i 200€, respectivament, i un lot de llibres sobre la pedra seca, lot que també obtindran la quarta i cinquena millors fotografies. Tota la informació per participar-hi estarà disponible al perfil d'Instagram de @patrimoniculturalandorra a partir del 25 de novembre.

ACTIVITAT DE DIVULGACIÓ: concurs de fotografia

ORGANITZA: Departament de Patrimoni Cultural del Govern d'Andorra i espai sociocultural Cal Pal

NO CAL INSCRIPCIÓ. Tota la informació per participar-hi estarà disponible al perfil d'Instagram de @patrimoniculturalandorra a partir del 25 de novembre. 

Andorra