Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Caminada de pedra seca a Llers

Caminada de pedra seca a la zona del Pla Vinyers Llers, una zona d’alt valor etnològic amb nombroses barraques de pedra seca catalogades com a Bé Cultural d’Interès Local. Presentació oficial de les 8 barraques restaurades en el marc de les “Subvencions per a l'execució d'obres de restauració i conservació d'immobles de notable valor cultural per al trienni 2020-2022” del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, en una acció impulsada per l’Ajuntament de Llers i realitzada per l’empresa Foresterra, i d’un tram del Camí Ceboller, restaurat gràcies a la contractació d’una persona durant dotze mesos en el marc del Programa Treball i Formació (TRFO) 2021 promogut pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, dut a terme pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Llers, i finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i Economia Social. En finalitzar la caminada, hi haurà un petit refrigeri per als assistents.

  • Caminada de pedra seca a Llers
  • 2022-12-04T10:00:00+01:00
  • 2022-12-04T13:00:00+01:00
  • Caminada de pedra seca a la zona del Pla Vinyers Llers, una zona d’alt valor etnològic amb nombroses barraques de pedra seca catalogades com a Bé Cultural d’Interès Local. Presentació oficial de les 8 barraques restaurades en el marc de les “Subvencions per a l'execució d'obres de restauració i conservació d'immobles de notable valor cultural per al trienni 2020-2022” del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, en una acció impulsada per l’Ajuntament de Llers i realitzada per l’empresa Foresterra, i d’un tram del Camí Ceboller, restaurat gràcies a la contractació d’una persona durant dotze mesos en el marc del Programa Treball i Formació (TRFO) 2021 promogut pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, dut a terme pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Llers, i finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i Economia Social. En finalitzar la caminada, hi haurà un petit refrigeri per als assistents.

ACTIVITAT DE DESCOBERTA: caminada guiada

ORGANITZA: Ajuntament de Llers, amb la col·laboració de Prat Comú i Via Pirena

PUNT DE TROBADA I APARCAMENT: https://goo.gl/maps/GnWWfo2gmemc8wu68

La caminada, d’uns 3 km i dificultat baixa, serà guiada i comentada pel marger Xavi Laporta, l’arquitecte Vicenç Armangué i la Regidora de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Llers, Maite Oliva.

Pla Vinyers. Llers
  • Quan 04/12/2022 de 10:00 a 13:00
  • On Pla Vinyers. Llers
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal